Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7473689 www.bgdnes.bg

Недко Цигулката върти гей оргия в килия

Две седмици карцер отнася рецидивистът

Пандизчията бил спипан в деликатна поза с двама затворници

Екип на "България Днес"

В гей оргия с още двама осъдени бил спипан известният пандизчия Недко Асенов-Цигулката зад решетките в Кремиковци. Ромът от Ботевград се сдоби с публична популярност като главен участник в затворнически видеоклип с извращения преди повече от десет години. Тогава Цигулката изпълняваше ролята на кучето Цезар и правеше френска любов на друг пандизчия.

Изтърпяващи наказанията си в затвора споделили, че Недко Цигулката е бил прибран отново в пандиза преди 4-5 месеца, след като получил поредната си присъда за кражба, съобщава сайтът Флагман. Рецидивистът бил осъден на осем години затвор заради грабеж на мобилен телефон от млада дама, а заради факта, че е с многобройни присъди, излежава наказанието си под строг режим.

Реклама

"В килията Недко е с девет цигани, всички до един рецидивисти. Те се сношават помежду си всяка вечер, откакто Цигулката влезе при тях. Не става въпрос за насилие, сексът е на доброволни начала между затворници, макар подобни интимни прояви да са строго забранени", разказал затворник, пише Флагман.

Според думите му, надзирателите в Кремиковци устроили засада на перверзника Недко и го заловили навръх Великден в твърде деликатна поза - по средата между двама мургави пандизчии, докато останалите в килията се правели, че спят. Последвал обиск на помещението, но тъмничарите не открили забранени вещи у гей компанията. На следващия ден Недко Цигулката и двамата му секспартньори се сдобили с тежки наказания. Те били заключени за по две седмици в наказателни килии тип "запечатка".

Гей подвизите на Недко Цигулката станаха обществено достояние преди 13 години, след като бе излъчен клип за гаврите в Софийския затвор, в който ромът от Ботевград бе главен участник. Тогава бяха показани кадри как Недко Цигулката изпълнява команди като кучето Цезар и как прави фелацио на друг мъж, ползвайки члена му и като микрофон и изпълнявайки фолкпарчето "Доко, Доко", размахвайки половия орган пред лицето си.

Вината за извращенията беше хвърлена върху Янко Ваташки, който излежавал присъда по това време. Впоследствие било образувано наказателно производство срещу Ваташки по повод клиповете, но в крайна сметка той е оправдан по делото.

След гръмването на скандала самият Недко Цигулката пък заяви публично: "Янко Ваташки никога не ме е бил! Един човек, който се представи за прокурор, ми каза да кажа, че Янко Ваташки ме е бил и ме е тормозил, за да правя тия клипове, за което ми дадоха един стек цигари и една бонбонера. Тези неща ми ги казаха в кабинета на началника на Софийския затвор. С Янко Ваташки нямам никакви проблеми. Никой не ме е карал на сила да се снимам в тези клипове. Ние сме си правили шоу, купони и т.н. Участието ми в клипа не е насила!"

Реклама
Реклама
Реклама