Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7492316 www.bgdnes.bg

Фенка си татуира Галена

Безумие или любов 

Елизабет увековечи фолкаджийката върху ръката си 

Галена се превърна в татуировка!

Фенка на фолкаджийката увековечи любовта си към нея, като я изрисува върху дясната си ръка.

Най-новото доказателство, че певицата е идол на много млади хора, идва от Елизабет Стойчева. Тя запечата лика на своята любима изпълнителка в уникален татус. Телесната рисунка представлява изображение на певицата, която е с прибрана коса и бижу на врата, подавайки се от огледало. Тъмните цветове са разсеяни от блестящо червено сърце, което допълва художествената композиция върху ръката.

Елизабет не се спира до тук и решава да покаже лично на Галена какво е направила с тялото си. Срещат се в чалготека, където фолкаджийката губи ума и дума от творението. Просълзява се от жеста и пожелава да пипне татуировката, за да се увери колко детайлно е изработена.

Реклама

Решението на младото момиче се превръща хит в социалните мрежи, където коментарите са изключително полюсни. Докато някои се радват, че е събрала смелост за подобна стъпка, други й се присмиват, че е сглупила и в един момент от живота си ще съжалява за постъпката си.

"Рисунката е като едно красиво бижу на ръката на младото момиче. Смелостта й е вдъхновяваща", гласи положителен коментар. "Това е лудост! Какво ще каже на децата си един ден?", чудят се други, които са негативно настроени. Но Елизабет не е особено впечатлена и се радва, че е показала любовта си към чалгарката, като е имала възможността и за лична среща с нея.

Галена не е единствената родна фолкаджийка, която се превръща в татус. Последният случай е от миналото лято. Тогава тийнейджър си татуира на ръката лицето на фолкпевицата Татяна. Младият чалга почитател искал да увековечи любимата си изпълнителка и затова нашарил ръката си с мастиленото изображение.

Младежът си татуирал кадър с визията на певицата от новата й песен "Мамасита", където тя е с плитки и щедро деколте. След като видяла изненадата, Татяна побърза да сподели вълненията, които изпитва. "Когато се събудиш и видиш твой фен на какво е способен...! Думите ми свършват в такъв момент и мога само да кажа - това е истинско призвание, да радваш с музиката си хората и да бъдеш част от техния живот завинаги!", коментира емоционално Татяна.

Мъжете в чалгата също не бяха подминати от манията по татуировки.

Галина Георгиева от Варна има цели осем татуировки, посветени на фолкпевеца Борис Дали. Тя обяснява, че с изпълнителя се е запознала преди десетина година в нощно заведение, където по това време тя работи като танцьорка. Последната татуировка на Галина е текстът на песента "Жена без грях", изобразена на бедрото. Гаджето на фенката я зарязало, защото не можел да понесе да си ляга с образа на певеца.

Галина признава, че е била влюбена в Борис Дали, а по-късно трансформирала тази си любов в почитателска обич. Сега излизат заедно по дискотеки и са приятели. Тя обеща, че докато има място по тялото си, няма да спира да си татуира текстовете на песните на идола си.

Преди години неизвестен мъж татуира Преслава на ръката си. Певицата беше изобразена в близък план, а под гърдите беше изписано името й. Някои от хората тогава намериха жеста му за мил, но повечето смятаха, че действията на фена са пълна лудост. Напук на негативизма, чалга татуировките продължиха и фен си направи татуировки в чест на Алисия. Въпросният почитател, който отказва да разкрие името си до ден днешен, е татуирал с големи букви името на певицата на дясната си ръка, като е изписано на латиница. А на лявата със същия огромен шрифт е написал Queen - в превод "кралица".

Реклама
Реклама
Реклама