Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7496685 www.bgdnes.bg

След 6 часа разпити припадна моделката, обвинила Неймар в изнасилване

Бразилският модел Наджила Триндаде беше откарана по спешност в болница, след като беше разпитвана в продължение на 6 часа в полицейското управление в Сао Пауло и припадна, предава Би Ти Ви.

Блондинката даде показания във връзка с обвинението, че е била изнасилена от звездата на "Пари Сен Жермен" - Неймар.

Реклама

Тя беше придружавана от своя адвокат Данило Гарсия де Андраде. Именно той я изнесе на ръце и я настани в линейката. Триндаде държеше високо яката на дрехата си и криеше лицето си.

От бразилската полиция разкриват за още един инцидент с блондинката. Тя е наръгала с нож в гърдите бившия си съпруг Естивенс Алвес през 2014 г. Той обаче не е повдигнал обвинения.

"Тя е седяла в дневната и е яла ябълка с нож. Той се е приближил, хванал я е за ръката, тя се дръпнала, ударила го е с ножа и е причинила нараняване на гърдите му", се казва в доклада на полицията.

За отношенията си с Неймар Триндаде твърди, че той е упражнил физическо насилие над нея, последвано от сексуално, в хотелска стая в Париж. За доказателство тя показа медицинска експертиза, направена на 21 май - 6 дни след въпросната среща, в която се споменават синини по краката и задните части.

По случая вече се появи видео от хотелската стая, на което се вижда, че блондинката удря Неймар, а той се опитва да се предпази, както и съобщенията между двамата, в които тя твърди, че е била насилена.

Реклама
Реклама
Реклама