Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7501325 www.bgdnes.bg

Николета скочи на Хубчев

Николета Лозанова е на път да забърка грандиозен скандал в "Левски". Плеймейтката, която е гадже на вратаря на "сините" Николай Михайлов, скочи на новия треньор Петър Хубчев.

Причината не е отношението на бившия национален селекционер към стража, а към бившия съпруг на Николетка - Валери Божинов. Нападателят се оказа ненужен в "Левски" след идването на Хубчев начело на тима. Договорът му бе прекратен. Това вбеси Лозанова.

Реклама

"Когато името ти вече говори за теб, след годините труд на изграждането му, няма никакво значение, че някой премълчава "компетентната" си преценка", написа тя в инстаграм. Текстът бе прикачен към снимка, на която е празнуващият Божинов при головете си срещу "сините" с екипа на "Ботев" (Вр) (1:3) и този за столичани, който ги класира за Лига Европа на баража с "Етър" (1:0). На колажа присъства и новият наставник на "Левски". Именно към него е отправено посланието на Николета.

Няколко часа по-късно настоящата половинка на Божинов - Биляна Дол, я подкрепи. Тя сподели историята на Николета, като добави само "точно така".

Хубчев и нападателят имаха конфликт преди известно време заради националния отбор. Самият треньор отрече това да е повлияло на решението му да се раздели с Божинов.

"Няма футболист, който да не попада в плановете ми по други освен футболните причини. Няма! Честно ви гледам в очите и ви го казвам", заяви той след първата тренировка на "Левски" за новия сезон.

Не е ясно как той ще приеме написаното от Николета и дали то ще се отрази на отношението му към Михайлов. Самият Хубчев на няколко пъти заяви, че иска в отбора футболисти, които са пример не само на терена, но и в личния живот. Треньорът вече сподели, че трябва да има по-малко "ха-хо, хи-хи" в тренировъчния процес и извън него, за сметка на стегнатата и сериозна работа в подготовката и по време на мачовете.

Реклама
Реклама
Реклама