Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7519133 www.bgdnes.bg

Хакнаха Преслава

Викат й "Галена, Галена" на нейно участие 

Нов тежък удар понесе фолкаджийката Преслава!

Профилът й в Инстаграм беше хакнат и певицата не може да го използва. Ударът е голям, тъй като фолкаджийката се славеше като българката с най-голям брой последователи в социалните мрежи.

"Профилът ми в Инстаграм беше хакнат. Опитах всичко възможно да го върна, но нещата явно са на доста сериозно ниво. Направих си нов профил, но някой явно се занимава доста сериозно с моята личност и е хакнат и този профил. Извинявам се на всички хора, които ме харесват и искат да ме следват. Ще направя всичко възможно да си върна стария или да направя нов, който да има сигурна защита", заяви драматично Преслава.

Реклама

Малко по-късно продуцентите й обявиха, че Преслава има нов профил, пуснаха линк към него и призоваха феновете й да я подкрепят в трудния момент. Изпълнителката е поредната популярна личност у нас, която страда от хакери. Някои артисти признаха, че дори са били изнудвани да плащат колосални суми, за да им бъдат върнати профилите. Вероятно Преслава не е изпаднала в такава ситуация, защото започва на чисто с нов профил, в който тепърва ще трупа последователи.

На фона на тази драма фолкаджийката преживя и друга гавра.

Чалга фенове й викаха "Галена, Галена" по време на нейно участие в чалготека. Скандиранията не са случайни - това е най-актуалната злобна шега на певицата, която наскоро оперира носа си. След интервенцията тя шокиращо заприлича на колежката си, която в миналото беше най-добрата й приятелка, а в момента й е топврагиня в битката за награди и фенска маса.

Преслава беше атакувана със сравненията в социалните мрежи, но подигравките се пренесоха и на живо. Певицата дочу подвикванията и видимо се подразни, но нямаше как да напусне сцената. Близки до нея разказват, че след края на участието си се разтреперила от яд, тъй като напоследък много й се насъбра. Чалгарката се поддаде на провокациите и си пусна публикация, посветена на нейните зложелатели, което отприщи още по-голяма вълна от подигравки. Една от най-злобните е, че с новия нос поразително прилича на покойния Майкъл Джексън.

Гаврата по време на участието й се случва в момент, в който добричлийката се завръща към професионалните си изяви. Заради операцията близо месец тя беше извън строя и отказваше всякакви ангажименти. Певицата се завърна на работа едва миналия уикенд, когато гостува на музикален фестивал в Турция. Едва през последните дни тя се появяваше и в заведения в България, за да дефилира с новия си нос.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама