Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7521964 www.bgdnes.bg

Златка съседка с Диляна Попова

Плеймейтката си харесала имот в Иваняне още преди Благой

Новият апартамент на плеймейтката Златка Райкова, с който сама се похвали, е в съседство с имот на Диляна Попова.

Плеймейтката Златка и манекенката са се сдобили със съседни домове в село Иваняне. Диляна призна в социалните мрежи преди няколко месеца, че си е харесала нов дом именно там.

Реклама

Златка също се похвали, че си купува имот в Иваняне, още през 2018 година. Тогава тя все още нямаше връзка с Благой Георгиев. Тъкмо бе приключило участието в предаването "Като две капки вода", от което Златка си тръгна по-богата и с един годежен пръстен повече. В ефир бившият й Георги Валентинов й предложи брак. Именно с него Златка правеше планове да живее в новия си имот, но двамата бързо развалиха годежа. Сега в имота се нанася Благой. Начинът, по който Златка съобщи новината - в рими, предизвика хиляди коментари сред феновете. Повечето са, че мерената реч не е силата на Златка. Оказа се, че това е второто подобно стихче на Райкова. Именно така тя обяви покупката на апартамент:

"Златните ми коси из софийските вип покрайнини...

София потънала в мъгла, а тук слънце ме огря...

Гледка спираща дъха към Витоша и Стара планина...

На стълбите изпънала съм аз крака и с коктейл в ръка от кеф мога да умра...“

Имотът на Райкова струва около 100 000 евро, тя е хвърлила и още толкова за обзавеждане. Интересен е фактът, че имотът не е вписан в имотния регистър като притежание на Златка. Възможно е или сделката все още да не е приключена, или имотът да е на името на неин роднина. Не липсват и предположения, че Златка и Благой правят единствено реклама на жилищен комплекс и всъщност нямат никакво намерение да живеят там.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама