Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7522890 www.bgdnes.bg

Мечката води Мис Футбол в Царево

Георги Костадинов представя любимата на родата си в морския град

Националът по футбол на България Георги Костадинов представи бъдещата си булка Радост Тодорова пред родата. Той заведе любимата си в родния град Царево. Двамата изкараха няколко дни почивка по Южното Черноморие. Мечката, както е прякорът на халфа, е единственият национален играч, който избра да прекара лятната си ваканция по нашите плажове.
Радост, която е бивша Мис Национален отбор по футбол, както и Мис Вселена - България 2015, е била одобрена от най-близките в семейството на Жоро. Неговият татко Георги Костадинов е бивш кмет на Царево и адвокат.
С красивата врачанка са гаджета точно от лятото на 2017 година, когато халфът игра за израелския "Макаби" (Хайфа). Сега двамата живеят в руския град Тула, където футболистът рита за местния "Арсенал".


Тази година се появиха слухове, че Радост е бременна, след като пусна снимка, на която приятелят й я гали по коремчето. До момента моделката не е признала публично дали това е истина. Тя не крие, че е безумно влюбена в мъжа до себе си.
"Мъж. Любовник. Най-добър приятел. Да откриете всичко в един човек, за да не ги търсите поотделно! Щастие!", признава самата Радост, която е от Враца.
Георги Костадинов е един от най-интелигентните български футболисти. Паралелно с футбола той учи правни науки в Юридическия факултет на Софийския университет и мечтае да стане адвокат или съдия по стъпките на татко си.
Прякорът Мечката идва от юношеските му години. Като новобранец в "Нефтохимик" бил единственият без прозвище. Понеже след всяка тренировка поглъщал големи количества мед, съотборниците го нарекли Мечката.
Тези дни роденият край морето играч бе специален гост на спортния фестивал "Живеем активно в Царево". Той награди най-малките и успешни футболисти от местния ФК "Странджанец". Костадинов се включи в благотворителна кауза, организирана от него и подкрепена от неговите съотборници Кирил Десподов, Пламен Илиев и Станислав Иванов. Футболистите са решили да продадат свои фланелки на търг. Средствата от продажбата ще бъдат дарени на местната организацията на БЧК.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама