Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7523206 www.bgdnes.bg

Боцнаха Марта 360 пъти за пет минути

Нито ме боля, нито имам белези!, казва актрисата

"Обичам си докторката Мариела Хитова много. Тя ме прави свежа и хубавка. За пет минути ме боцна 360 пъти с 40 по девет инжекциийки. Нито ме заболя, нито имам белези". С тези думи прекрасната Марта Вачкова призна, че използва и инжекции с хиалурон, за да е постоянно красива кожата на лицето й.

Макар и да не изглежда особено суетна, на Вачкова 59-те й години не личат. Тази година тя ще навърши заветните 60 години.

Реклама

"Нямам мания в тази посока, но правя всичко необходимо, за да е в тонус кожата ми, най-вече заради факта, че от една година насам ударно свалих килограми", споделя Марта.

Само през последната година актрисата отслабна неузнаваемо с помощта на хранителния режим „Зоната“, създаден от д-р Бари Сиърс. С него я запознал Руслан Мъйнов, който също свали повече от 20 килограма за отрицателно време.

"С този режим ядеш, но отслабваш и постоянно си в кондиция. А на мен тя ми е нужда, защото работя и по всяко време трябва да изглеждам добре", смята Марта. След като свали повече от 25 кила лично тегло, актрисата реши, че и на кожата на лицето й ще се отразят благотворно няколко стягащи процедури. "Обърнах се към докторката по препоръка на приятелки", сподели още актрисата.

Освен по този начин Вачкова не пропуска и сама да си прави домашни маски. С последната й процедура - маска от авокадо, дори се снима в интернет и с усмивка я препоръча на фенове и приятели. "С крем брюле или с омлет си се намазала", пошегува се приятелка на Марта, на което Вачкова отвърна: "С портокалов крем на лицето съм, много е вкусен".

Талантливата Марта в момента отдъхва блажено в морската ни столица Варна и се готви за новия сезон на "Откраднат живот", чийто снимки започват в началото на юли. Сериалът този път е посветен изцяло на любовта.

Реклама
Реклама
Реклама