Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7544845 www.bgdnes.bg

Капитанката на ансамбъла при Никол Кидман

Капитанката на ансамбъла по художествена гимнастика на България Симона Дянкова се засече в Сицилия с емблематичната холивудска звезда Никол Кидман. Двете са на филмовия фестивал в Таормина. Грацията избра южната дестинация, за да заведе своето гадже Никола Яначков на почивка. По същото време 52-годишната американка взе специална награда от организаторите на традиционния фест в града. Другото голямо име, което беше почетено, е Оливър Стоун.

Докато папараците и критиците се занимаваха с филми, Симона и Никола се отдадоха на любов. Те рядко имат възможност да прекарват дълго време заедно. Причината е огромната заетост на Дянкова. Тя прекарва по 10 часа в залата за гимнастика и непрекъснато пътува за участия в турнири.

Реклама

24-годишната красавица беше наела тузарска стая в баровски хотел с великолепна гледка към морето. Любителката на италианската култура използва всяка минута, за да разгледа острова, известен със своите мафиоти.

Грацията дори рискува да се разходи из опасните скали, за да си направи снимка и да се попече.

Класическата двойка футболист-гимнастичка се зарибява във Варна преди пет години. По това време халфът играе за местния "Спартак", а Симона се е прибрала за кратко в родния си град.

Яначков приключи своята кариера преди три години. Той е юноша на "Левски" и дори има един мач за представителната формация на "сините". 26-годишният полузащитник минава през "Видима-Раковски", "Витоша" (Бистрица), "Любимец 2007", "Локомотив" (Мездра) и "Черноморец" (Балчик). В момента Никола играе в аматьорските първенства за удоволствие.

Двойката живее заедно, а футболистът непрекъснато подкрепя своята половинка на състезания. Той е сред най-активните в агитката на българските гимнастички. Джентълменът винаги посреща Симона след състезания, помага с куфарите и я кара у дома.

Симпатягите използват всеки шанс да обиколят туристическите дестинации в Европа. През есента те бяха в Барселона.

Реклама
Реклама
Реклама