Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7552474 www.bgdnes.bg

Гьотце с втори меден месец

Ослепителната Ан-Катрин мрънка, че младоженската почивка на Сардиния свърши

Втори меден месец ще организира бившият германски национал Марио Гьотце на своята любима. Той и моделът Ан-Катрин Брьомел се ожениха на официална церемония на 19 юни това лято. Веднага след това те отпрашиха на тузарска ваканция на остров Сардиния.

Реклама

Капризната красавица обаче мрънкала, че почивката свършила прекалено бързо и иска още. Не е тайна, че Ан-Катрин е луда фенка на плажовете, дори когато любимият й се поти на футболното игрище.

Нападателят на "Борусия" (Дортмунд) е готов на всичко, за да задоволи мераците на своята булка. Двамата са заедно отпреди повече от пет години. Когато вкара победния гол във финала за Световната купа през 2014, приятелката му го подкрепяше от трибуните.

Популярната в Германия моделка показа кадри от последните дни на остров Сардиния. Тя е облечена изцяло в бяло и със суперизрязан бански. На друг кадър се вижда как Гьотце я целува по рамото.

"Чао, ваканция", пише с тъга в социалните мрежи родената през 1989 година синеочка. Все още не е ясно коя ще бъде следващата дестинация на младоженците.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама