Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7557243 www.bgdnes.bg

Ужас! 3 г. баща изнасилва малолетната си дъщеря

Стоян Владев преподава музика, свирил по казанлъшките кръчми

Никой от близките не подозирал за извращенията, момичето накрая се оплакало

Баща е арестуван по подозрения за системното изнасилване на 13-годишната си дъщеря. Бруталните извращения над момичето продължили повече от 3 г., сочат данни на разследващите.

Реклама

Мъжът е задържан в четвъртък вечерта за 72 часа, потвърди началникът на МВР – Казанлък, Стойчо Крачолов. Той разкри, че сигналът за насилието е подаден от майката на малолетното дете. Никой от близките не е подозирал за това, което се случва, докато самото дете не решило да сподели.

Арестуваният Стоян Владев е учител по професия. Преподавал е музика в голямо казанлъшко училище и свирел в местните кръчми, разкриват негови познати.

Дълги години живеел в Казанлък, но наскоро се изнесъл в близкото село Дунавци, където къща имат майка му Пенка и баща му Илия.

"На Сирни Заговезни Стоян дойде на празника в селото с майка си. Той ми каза, че иска да си направи постоянен адрес в Дунавци, решил бил да се върне. Обясних му какви документи са необходими и той още на другия ден, в понеделник, донесе всичко и го регистрирах", обясни пред репортер на вестника Ганка Богданова, кмет на село Дунавци.

"Пред мен Стоян се представя като диджей. Друго не знам за него. За всяко семейство в селото мога да кажа по нещо, за неговото почти нищо. Не контактуват с никой, затворени са. Никога не съм виждала Стоян да идва с жена или дете в селото", обяснява още Богданова.

Стоян има сестра Валентина, която живее в Ливорно, Италия. Преди пет години тя се омъжва за съпруга си Джанпаоло, двамата имат дъщеря Наталия, разкриват близки на арестувания татко. Бащата на Стоян пък е част от проверителната комисия в местното читалище "Светлина - 1904".

Реклама

Социалните служби също са започнали разследване на бруталния случай. От там са категорични, че досега до тях не е бил подаван сигнал за нередности между бащата Стоян и дъщерята Поля*.

В личния си фейсбук профил Стоян Владев е посочил, че е необвързан. Страницата в социалната мрежа изобилства от кадри от участията му по местните кръчми, но няма нито една снимка на дъщеря му.

"Ако трябва да вържеш едно куче, за да не избяга, то не е твое, същото важи и за хората", пише в личния си фейсбук профил Владев.

"Животът трябва да се живее така, че да те е срам да разказваш. Но да ти е кеф", пише Владев.

В същото време от пловдивската полиция отчитат бум на изнасилванията. Само за денонощие ченгета са започнали работа по три случая. Жертвите са непълнолетни и са се обърнали за съдействие към органите на реда. Първото посегателство е станало край Куклен.

Жертва е 14-годишна девойка, която била край града на разходка, когато я връхлита мъж и се възползва сексуално от нея. Момичето се оплакало на майка си и заедно са подали сигнал в полицията. Насилникът е задържан. Той е на 19 години от Куклен.

Още едно момиче на 14 години е подало сигнал за сексуално насилие. Тя била на гости у свой приятел в Кършияка. В един момент обаче 19-годишният домакин решил да задоволи нагона си дори без желанието на гостенката му. Последната подала жалба в районното заедно с майка си.

Третото посегателство е станало в Стамболийски. Отново момче на 19 г. изнасилило 16-годишна. Престъплението е станало през нощта в дома на насилника. Веднага след сексуалния акт жертвата се е прибрала у дома, разказала на родителите си какво е станало и потърсили съдействие от полицията.

"Чудовището от Амщетен" забременил 7 пъти щерка си

Доживотен затвор получи австриецът Йозеф Фрицъл, след като през 2008 г. бе разкрито, че в продължение на 24 години е държал дъщеря си Елизабет затворена в бункер, където многократно я изнасилвал. Извращенията ставали в малкото австрийско градче Амщетен. По време на принудителния си затвор Елизабет е била насилвана да прави секс с похитителя, от когото е родила 7 деца. Заради смъртта на едното от тях, починало само няколко дни след раждането си, Йозеф Фрицъл беше признат за виновен и за убийство, тъй като не е оказал помощ на детето. Другите обвинения срещу Фрицъл гласят: поробване, изнасилване, кръвосмешение и принуда. Дъщеря му Елизабет, която е на 42 години, когато е освободена, и шестте й живи деца на възраст между 6 и 20 г. се възстановяваха месеци наред в психиатрична клиника, като мястото беше пазено в тайна. Прокурорите я описаха като "съсипана" жена, претърпяла системни изнасилвания, някои от които пред децата.

*Името е променено

Реклама
Реклама
Реклама