Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7562268 www.bgdnes.bg

Майката на Неделев хареса снахата

Терзийска се разголи

Тошко и красивата Анита обмислят сватба, още крият събитието

Пълна идилия цари в семейството на българския национал по футбол Тодор Неделев. Неговата любима Анита Терзийска и майка му Елена Неделева станаха първи приятелки.

Свекървата страшно много е харесала своята бъдеща снаха и вече напира за сватба. Влюбените за момента пазят в пълна тайна това дали скоро ще има церемония. Тошко и Ани са заедно вече близо 2 години. Те не крият, че са лудо влюбени и използват всяка футболна пауза, за да забегнат заедно на някоя морска почивка.

Реклама

Близки разкриват, че Неделев вече мисли да създаде свое семейство. Той бил убеден, че Ани е жената на живота за него. Още повече че тя се разбира прекрасно с майка му Елена, която има много силна връзка с Тошко.

Тези дни Анита се отдаде на почивка по гръцките плажове. Тя е без Тошко, който вече започна сезона в Първа лига със състава на "Ботев". Талантливият играч не успя да се разпише в първия кръг при гостуването на "Арда" в Кърджали. Той все пак бе утешен от половинката си със супер сексапилни снимки от брега на Бяло море.

Ани показа невероятна форма, облечена само с изрязан бял бански. Хубавицата не сваля от врата си колие, подарено й от футболиста. На друг кадър от плажа мацката е вирнала дупето си на шезлонга, а на задните й части би завидяла всяка една манекенка.

Интересното е, че в социалните мрежи майката на Тошко Неделев изпраща сърчица под снимките на Анита. Снахата отвръща със същото. Елена Неделева работи в магазинче, близо до стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Тя със сигурност е най-голямата фенка на сина си и не пропуска мач на "жълто-черните". Елена е от футболен род. Баща й и брат й са гонели топката. Мъжът й също е спортист. "Може би от там е наследил таланта си", казва майката за Тошко.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама