Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7564476 www.bgdnes.bg

Нашименто се теши с гадже

Фелипе гушка сексапилната Джесика Фелгар, докато си търси отбор в Лисабон

Фелипе Нашименто е разбит, след като се оказа ненужен в "Левски". Все пак има кой да го теши и това е неговата дългогодишна приятелка Джесика Фелгар. Двамата са неразделни, видя "България Днес".

След като Петър Хубчев показа вратата на португалеца, той упорито продължава да си търси отбор. Това лято той се е отдал повече на любовна вълна. Халфът не спира да гушка любимата си, а последните им романтични снимки са от столицата Лисабон.

Реклама

"Никога не съм искала толкова много, но ти ми даде всичко от живота", отдава се на признания Джесика към любимия си.

Красивата португалка беше една от любимките на феновете на "Динамо", по време на престоя на играча в Букурещ. Джесика и Филипе се запознават в родната Португалия и оттогава са неразделни. Двамата влюбени обожават да пътуват до различни дестинации. Блондинката е луда по фотографията и запечатва всеки момент от ваканциите им.

Все още не е ясно къде ще играе Нашименто през новия сезон. Той е собственост на "Левски", но "сините" искат да се отърват от него на всяка цена. За последно "Жил Висенте" прояви интерес към халфа, но преговорите са в застой. От "Герена" броиха за футболиста 250 хиляди евро на "Динамо" през зимата на 2018 година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама