Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7565975 www.bgdnes.bg

Бойко влезе в "Откраднат живот"

Започнаха снимките на осми сезон на сериала

Премиерът Бойко Борисов се появи на снимачната площадка на хитовия сериал "Откраднат живот". Министър-председателят сам се похвали в личния си профил във фейсбук, че е отишъл в болница "Света Анастасия", където се развива действието в драматичната лекарска сага. На един от кадрите се вижда как той е седнал срещу актьора Владо Пенев, който се превъплъщава в директора на лечебното заведение проф. Асен Цонев.

Появата му на снимачната площадка се превърна в истинска сензация. Всички известни актьори, снимачният екип, статисти не пропуснаха възможността да се снимат с премиера и да го поканят да участва в сериала.

Реклама

За героите от сериала летните ваканции и снимки приключиха и те се завърнаха на снимачната площадка.

"Много съм щастлива и ми е хубаво, че в първия снимачен ден съм тук, при колегите. Всички се радваме да се видим", похвали се Мартина Вачкова.

"Започвам снимки и цяло лято, без почивка екипът на "Откраднат живот" ще се посвети на новите епизоди, които ще са изпълнени с много обрати, интриги, интересни и забавни истории", коментира и друга актриса от поредицата - Деси Бакърджиева, която редовият зрител познава като д-р Хинова. Новият сезон ще бъде от 52 епизода.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама