Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7568560 www.bgdnes.bg

Ар Кели остава зад решетките

Обвиненията срещу рапъра продължават да валят

Прокурорите в Чикаго лепват на музиканта 18 извратени престъпления

В зандана ще изтлее американската хип-хоп легенда Ар Кели.

Федералният съд остави зад решетките певеца, срещу когото са повдигнати обвинения за сексуални престъпления. Той остава в затвора в Чикаго и няма право на освобождаване под гаранция. Според прокурорите музикантът представлява извънредна опасност за непълнолетни момичета предвид 18-те обвинения, свързани със сексуален тормоз. Те включват сексуална експлоатация на деца, детска порнография, рекет, отвличане, трафик на жени и момичета с цел сексуална експлоатация и заговор за измама на САЩ.

През февруари Робър Кели, както е истинското име на певеца, е арестуван по 10 обвинения в тежки сексуални престъпления, но е пуснат под гаранция. През март Кели пак е задържан заради неплатена издръжка към детето си на стойност 161 663 долара.

Реклама

В съдебната зала Ар Кели замени артистичните си палта с оранжев гащеризон и е закопчан с белезници. Единственото, което той промълви, е "да, сър", след като съдията прочете мярката му и го пита дали разбира какво е наказанието. Адвокатът на Ар Кели заяви, че клиентът му не се признава за виновен по нито едно от обвиненията.

След документалната телевизионна поредица "Да преживееш Ар Кели" ситуацията за рапъра стана много неприятна. От шестчасовия сериал изплуват наяве неговите чудовищни сексуални желания. Пред камерата няколко жени разказват за тормоз във всякакъв аспект, на който са били подложени, когато са на възраст под 16 г., от Ар Кели. Дъщеря му Джоан изригна срещу баща си в социалните мрежи.

„Моля се за всички семейства и жени, които са били засегнати от действията на баща ми“, пише 20-годишното момиче.

Тя споделя, че е наясно що за човек е, защото е израснала в неговата къща, и допълни, че изборът й да не говори с него и за него е само и единствено за нейно лично спокойствие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама