Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7572037 www.bgdnes.bg

На 37 години Джак Никълсън разбира, че сестра му всъщност е негова майка

През 1974 г., когато актьорът е на 37 години, журналист неволно разкрива семейна тайна: сестрата на Джак Никълсън, Джун, всъщност е неговата майка, предава БГНЕС.

Неочаквано телефонно обаждане. Неделя, 21 юли, 2019, “Arte” излъчи документален филм за чудовището на американското кино Джак Никълсън. В този малък филм, “драматичната” семейна история около звездата се припомня на широката общественост. По повод излизането на “Китайски квартал” на Роман Полански през 1974 г. журналист от “Тайм магазин” пише статия за звездата на филма. В изследването си репортерът открива, че Джун, сестрата на актьора, всъщност е майка му и че тази, която той нарича “мама”, всъщност е неговата баба. Желаейки да му зададе няколко въпроса за това, репортерът бързо осъзнава, че Джак Никълсън изобщо не знае за цялата тази история. Точно на 37-годишна възраст актьорът научава семейна тайна, погребана от години.

През 1936 г., Джун, тогава на 17, забременява от женен мъж. За да избегне скандала и семейния срам, е договорено, че тя ще повери детето си на майка си Етел и ще поеме ролята на сестрата. През 1974 г. по време на това телефонно обаждане Джак Никълсън отказва, разбира се, да повярва. По време на разкритието Етел и Джун са починали и само неговата друга „сестра“, леля му Лорен, остава да потвърди твърденията. Тя това и прави. “Бих казал, че това беше доста драматично събитие, но не беше това, което бих нарекъл травматично,” заяви той пред медиите след откритието, преди да продължи: “В края на краищата, когато разбрах коя е майка ми, бях доста зрял. Всъщност това ми изясни редица неща. Поне се почувствах благодарен”. Джак Никълсън никога не поиска да направи ДНК тест.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама