Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7600872 www.bgdnes.bg

Джокович купонясва с Деси Добрева

Световната звезда Новак Джокович купонясва с българската певица Деси Добрева.

Макар двамата да не се виждат лично, партито им се получава отлично. Джокера, както е популярен талантливият тенисист, си пусна забавно видео от малкото свободни моменти, с които разполага. В клипа се вижда и чува как Ноле искрено се радва на прочувствената песен "Македонско девойче", която много успешно се изпълнява от нашата Деси.

Реклама

"Горда съм, че Новак Джокович празнува победата си с моето изпълнение на "Македонско девойче". Какво признание", заяви щастливата изпълнителката. Тя призна, че редовно стиска палци на сърбина и му пожелава още много победи в турнирите от Големия шлем.

Джокович беше поздравен и от стотици българи за това, че слуша родното изпълнение за красивата Биляна, а той искрено се зарадва, че в съседна България е толкова много харесван и обичан.

Джокович е известен с вечно голямата си усмивка и купонджийско настроение, което демонстрира не само в личния си живот, но и на корта. Емблематична беше проявата му преди години, когато покани едно от момчетата, гонещи топките на корта, да седне до него. Тенисистът дори му държа чадъра, за да не го вали дъждът, и го почерпи с напитка. Буйната му балканска кръв често се проявява, а прочувствените песни като "Македонско девойче" не могат да го оставят безразличен.

В забавното клипче, в което е заедно със свой приятел, той не пропуска шегите и смеха на висок глас. И всичко това в разгара на тенис сезона, когато напрежението е огромна.

"Най-често публиката иска да чуе песни като "Катерино моме", "Лудо младо", "Кой уши байрака", "Една българска роза", "Песен на Червената шапчица" и др. Но има и по-специфични желания за песни, които не са толкова популярни, а също са много красиви. Аз винаги разговарям с част от публиката след концерт - хората са екзалтирани, усмихнати, искат да изразят своята емоция, разказват свои истории, преживелици", казва за своите изяви Добрева.

Преди години тя се изявяваше в шоуто на Слави Трифонов и там бързо блесна с изпълненията си на фолклорни песни. Впоследствие тя проби дори и в САЩ, а сега световни звезди като Новак Джокович си пускат нейни изпълнения.

"Спорили сме много, понякога като коте и куче, но винаги е било свързано с работата, с музиката, с нещо, което творим. С него много сме си говорили за най-различни музикални произведения, като голяма част от тях са били от класическата музика. Слави е интересен партньор за разговор, въпреки че колегите често се шегуват, че не може да се води диалог с него, защото процесът е еднопосочен и говори само той. Това не е така. Когато той самият има насреща си интересен събеседник, се получава диалог", връща лентата назад Добрева за престоя си в телевизионното предаване. И допълни: "Още като малка бях много взискателна, даже може да се каже, че бях и доста по-серт като характер Ц буквално режех всички на краставици. В началото това беше голям проблем за всички колеги от шоуто, защото не бяха свикнали с такъв човек, който не си поплюва и казва всичко в прав текст".

Реклама
Реклама
Реклама