Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7615865 www.bgdnes.bg

Състоянието на Стефан Данаилов е стабилно. Той: Ранен партизанин съм

"Състоянието на Стефан Данаилов в момента е стабилно. Няма промяна в показателите му. Днес ще бъдат назначени допълнителни консултации и изследвания. Той ще бъде подготвен за евентуална операция, която обаче не е спешна. Кога точно ще бъде извършена интервенцията, ще бъде решено до 48 часа”, заяви пред Нова тв директорът на частна бургаска многопрофилна болница Стоил Апостолов.

Актьорът беше приет в ортопедичното отделение на лечебното заведение в понеделник. Той е със счупване на бедрена шийка. Инцидентът с легендата на българското кино и театър е станал в неделя в апартамента му в Приморско.

Реклама

„Говорих с татко вечерта, когато стана инцидентът. Той е със страхотен дух. Мисля, че това много ще му помогне да се възстанови. Държа връзка с екипа на болницата. Вероятно операцията ще се извърши там. Не знам дали професор Андрей Йотов ще участва в интервенцията. Не мисля, че е удачно да го местим в София в това състояние”, сподели синът на Стефан Данаилов Росен Цанков.

„Случват се и такива неща, както се казва, късметът му не сработи този път”, заяви вчера Росица Обрешкова, племенница на Стефан Данаилов.

„По молба на Мастъра съобщавам на целокупния български народ, че той е добре, не е в тежко състояние. Чувства се добре. Каза, че е ранен партизанин - така да го приемаме”, заяви Обрешкова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама