Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7616514 www.bgdnes.bg

Ники Бела се врече на новия

Кечистката окончателно забрави за Джон Сина

Атрактивната кечистка Ники Бела окончателно забрави своя бивш годеник Джон Сина и се врече на новото гадже - Артьом Чигвинцев. През последния месец американката официално призна връзката, след като в продължение на шест месеца криеше любовта с танцьора.
"Днес е едно ново начало за мен и за Артьом - написа Ники Бела. - Стартираме невероятно приключение, в което той ще бъде с мен."
Чигвинцев се съгласи да се снима в популярното риалити "Тотал Белас". В него феновете имат възможност да надникнат в личния живот на бившата шампионка на световната федерация по кеч и нейната близначка Бри.
"Понякога пред нас се затваря врата, без да знаем защо. Но винаги има причина. Преминах през това. Но точно в този момент други врати се отварят", написа философски Ники Бела. Нейните фенове коментираха, че зад съобщението се крие разочарованието от Джон Сина.
Най-популярната кеч двойка се сгоди на турнира "Кечмания" през 2017 г. Очакваше се сватба през следващата година. Вместо това последва раздяла.
Ники Бела и Джон Сина никога не разкриха каква е причината, но от техните интервюта стана ясно, че голямата звезда не е имал желание да става татко.
Новата тръпка на брюнетката Артьом също публично се врече в изгората.
"Ти си моята скала. Моят номер едно. Ти си моята духовна половинка", написа танцьорът в инстаграм.
Любовта между гълъбчетата избухна още през 2017-а. Тогава Ники си партнираше с Артьом в риалитито "Танцувай със звездите".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама