Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7622372 www.bgdnes.bg

"Левски" без Костов в дербито

"Левски" почти сигурно ще е без Станислав Костов в дербито с ЦСКА-София в неделя. Шансът гулмайсторът на Първа лига за миналия сезон да е готов за двубоя с "червените" е минимален.

Нападателят продължава да лекува травмата, която го мъчи от няколко месеца. Дълго време той игра на обезболяващи инжекции, но накрая бе решено да получи нужното време за пълно възстановяване. Очаква се Костов да е готов за игра след паузата в шампионата заради мачовете на националния отбор с Англия и Ейре.

Реклама

При неговото отсъствие атаката на "Левски" срещу ЦСКа-София ще се води от Найджъл Робърта. Холандецът донесе победата с 1:0 над "Локомотив" (Пд), като така се разписа във втори пореден мач на "сините". Той спечели спора с Дени Алар за титулярното място на върха на атаката.

"Мисля, че вече привиквам към тима - каза Робърта. - В миналия мач също вкарах и направих асистенция. Не виждам конкуренцията с Дени Алар като състезание. Всеки има своите качества. Чувах доста неща за мача с ЦСКА-София, но ще усетя всичко тази седмица. Трябва да се опитаме да спечелим този двубой."

Добрата новина за треньора Петър Хубчев е, че ще може да използва Хали Тиам. Както "България днес" съобщи, един от основните футболисти на "Левски" ще е готов за мача с ЦСКА-София. Той вече е възстановен от травмата, която получи срещу АЕК (Ларнака). Тази седмица халфът ще тренира наравно със съотборниците си.

"Сините" футболисти отпразнуваха бурно в съблекалнята победата над "Локомотив" (Пд) с 1:0. От там дълго след мача се чуваха чалга ритми. Играчите на Хубчев заложиха на актуалните хитове е лекия жанр. Сред парчетата имаше такива на Преслава, Галена и Алисия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама