Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7646016 www.bgdnes.bg

Пръстен с диамант за ЧРД на Аня Пенчева

Празник край Дунав 

Ламбо и любимката на нацията празнуват заедно 

Нямате шанс да се съревновавате с Аня Пенчева в състезанието "Най-хубав подарък за ЧРД". Ама никакъв шанс. Защото мегазвездата ще получи... златен пръстен с диамант.

Скъпото бижу няма да е от таен обожател, а от продуцента на представленията "Актрисата" и "Тя, той и още двама-трима" Кирил Кирилов, обяви самият той.

Реклама

Тази седмица в четвъртък Ани, както я наричаше приживе Иван Славков-Батето, навършва една възраст, която е чисто и просто цифра, нищо повече. По дух, а и на външен вид тя младее и не признава ЕГН. Грандамата обаче заслужава солиден подарък и ще го получи в Русе. В крайдунавския град ще се вдигне луд купон за звездата.

Там идва ред и на другата голяма изненада - Стефан Данаилов ще честити на живо и разцелува Аня, защото двамата същата вечер ще играят представлението "Актрисата".

"Много добре се чувствам, но на никого не пожелавам такова нещо", каза Ламбо в обръщение към феновете след падането и приемането му в болница. "Братко, много болка, много нещо. Лекарите казват: "Не клякай, не сядай". Спомням си как подадох ръка да си взема лекарствата и в един момент, нали имам проблеми с паркинсона, краката ми спряха и Ламбо 130 килограма - пляс на земята", разказва актьорът за инцидента.

Данаилов призна, че става от болничното легло въпреки лекарските съвет. "Аз съм с подписка. Те не бяха съгласни и се бях подписал, че поемам всякаква отговорност. На 77 г. ще стана, луда глава, много добре знам, че адреналинът помага на всичко. Усетя ли публиката, забравям всичко", посочи Данаилов. Желаем му бързо възстановяване!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама