Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7648150 www.bgdnes.bg

Веселин Плачков: С Мариана нямаме време да се оженим

Трудно ни е с много деца, не сме почивали това лято, казва още изигралият Левски

"С Мариана сме дълго време заедно. Говорим си да вдигнем сватба, но все не ни остава време. Заети сме и няма кога да се случи това. Със сигурност ще има церемония, но няма да е скоро."

Реклама

Това призна пред "България Днес" актьорът Веселин Плачков.

Изигралият Васил Левски и Мариана се сгодиха през март миналата година. Всички очакваха няколко месеца по-късно те да отидат до олтара, но това не се случи.

Семейството на Плачков и Мариана е многолюдно. Двамата с певицата имат обща дъщеря - Екатерина. Мариана има още една щерка от предния си брак, Мария-Магдалена. Плачков също е родител на момиче. Детето на актьора от първата му жена носи името Андреа.

"Трудно е с толкова деца вкъщи - казва Плачков, който за сефте ще играе в сериал. Актьорът е част от новата продукция на "Нова" - "Пътят на честта". - Справяме се някак. Оставяме ги по роднини, когато имаме ангажименти. Но няма как. И двамата с Мариана сме много заети. Дори през това лято не успяхме да идем на почивка. Големите дъщери имат заложби. Вече искат да ходят по кастинги на филми", каза Плачков, които бе на премиера на сериала с едно от децата си.

Героят на Веселин в продукцията е мафиот. Името му е Киро Християнина.

"Раздавам го като безскрупулен и манипулативен бизнесмен, част от подземния свят през 90-те години - разкрива Плачков. - Трудно се играе такава роля. Получих я, след като се явих на кастинг. Имах и други предложения, но избрах да работя с този екип. Познавам се с повече хора в него и е приятно. За пръв път ще играя в сериал. Това е нещо ново за мен и реших да се отдам максимално на едно нещо. Затова не дадох положителен отговор на останалите запитвания към мен", добави Плачков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама