Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7650243 www.bgdnes.bg

Григор омая модната икона Ана Уинтур

На Седмицата на модата в Ню Йорк 

Тенисистът и емблематичната редакторка на "Вог" гледат заедно ревю

Българската ракета Григор Димитров блесна не само на корта, но и на откриването на Седмицата на модата в Ню Йорк.

На модното шоу на Том Форд Гришо е доведен от тенисистката Серина Уилямс, с която пристигат усмихнати и подръка.

Реклама

Двамата дори позират за снимки с журналиста Дерек Бласбърг. "Серина доведе Григор, когото никога не бях виждал извън корта, и, УАУ, той има стил", пише Дерек.

По време на ревютата на мъжкия бранд Димитров е придружен от кралицата на модата - емблематичната главна редакторка на модната библия "Вог" Ана Уинтур. Двамата седнаха един до друг на първи ред, където внимателно проследиха новите тенденции в мъжката мода. От събитието Димитров сподели снимки с Уинтур, на които двамата са усмихнати.

"Най-страхотната среща!", написа Григор за кадрите с Уинтур, с която прекара цялата вечер.

Григор показва, че разбира не само от тенис, а има и изтънчен вкус и мнение за модата. За ревюто Гришо, който многократно е признаван за модна икона, заложи на сатенен кафяв панталон, боти в същия цвят, спортно яке и черна блуза. Впечатление правят и десетките сребърни гривни и пръстен, окичени по ръцете му.

Двамата с Ана се познават отдавна. Дългогодишната шефка на "Вог" е голям почитател на тениса, като преди дни беше забелязана на ложите на "US Оупън", където въодушевено подкрепяше българина срещу съперника му Медведев.

През 2014 г. тя дори го включи с фотосесия в септемврийския брой на списанието.

Заигравката на Григор с модата е от дълги години, като дори е обявяван за най-стилния тенисист от списание GQ. Този факт признават и неговите съперници. "Може би Григор Димитров е най-красив", казва Рафаел Надал в отговор на въпроса кой е красавец №1 в тениса, а думите му подкрепят Федерер и други тенисисти.

Любопитен факт е, че по същото време експоловинката на нашенеца, Никол Шерцингер, също е в Ню Йорк и посещава модната седмица, но умишлено избира дефилета, на които няма да се сблъска с Григор.

Реклама
Реклама
Реклама