Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7651700 www.bgdnes.bg

Михаил Миков в "Пирогов"

Бившият председател на парламента Михаил Миков влезе в болница! За щастие екслидерът на БСП няма сериозни проблеми и не се нуждае от специални медицински грижи. Миков бе забелязан от "България Днес" в спешното отделение на "Пирогов". Членът на Националния съвет на социалистите се срещна със свой познат лекар, докато жена му го чакаше отвън в колата. Бившият вътрешен министър взе изследванията си и напусна болницата.

"Няма никакви проблеми - сподели с усмивка пред "България Днес" Миков и успокои левите избиратели. - Беше рутинно. Имах нещо вирусно, но все пак исках да проверя да не би да е някаква бронхопневмония. За щастие такава няма."

Реклама

През последните години Миков се отдели от голямата политика и в момента не е народен представител. Той все пак остава част от Националния съвет на БСП и участва в последния пленум на соцпартията. Негови съпартийци разкриват, че напоследък той изглеждал уморен и ходел леко прегърбен. Въпреки това 59-годишният Миков не се е оплаквал от сериозни здравословни проблем пред своите другари.

Бившият шеф на парламента бори стреса и поддържа тонус с любимите си хобита. Още от дете той се занимава с филателия и има богата колекция от марки. В последните години негова страст е и градинарството, като често се отбива в родния си град Кула. Продължава да чете политическа и юридическа литература и е ценител на качествената музика.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама