Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7653564 www.bgdnes.bg

Аби не пуска Крауч в риалити

Колко жалко!

Танцът на робота, с който Питър Крауч празнуваше головете си на терена, остава в историята. Неговите почитатели се надяваха да го видят в популярно танцувално риалити, но тази възможност вече не съществува. Причината е съвет от съпругата на Крауч - Аби Кланси, която добре познава качествата на съпруга си.

"Тя ме посъветва да не се впускам в подобно предизвикателство - споделя Крауч, цитиран от "Дейли Стар". - Аби ме е виждала да танцувам и може добре да прецени способностите ми. Истината е, че не съм толкова техничен в танците, колкото ми се иска."

Реклама

Аби Кланси е печелила въпросното шоу през 2013 г. и знае какви качества са необходими, за да бъде спечелено. Тя и Питър са сред най-известните светски двойки на Острова и поканите за участия в различни предавания валят.

Преди по-малко от два месеца Кланси показа уникално тяло, след като роди четвъртото си дете. Само шест седмици след като дари Питър с момче, красавицата няма грам излишно тегло. И бързо се похвали със секси снимка по бански. Феновете на Аби бяха в истински шок и не можеха да повярват как е възможно да изглежда по този начин.

Многодетната майка удивлява след всяко свое раждане и връща за броени дни формата си. 33-годишната красавица дори възнамерява съвсем скоро да се върне към работата си като модел.

Аби най-накрая ще може да разчита на помощта на съпруга си в пълната къща с деца. През това лято големият Питър Крауч сложи край на футболната си кариера на 38 години. Кариерата на 201-сантиметровия дългуч продължи 23 години в клубове като "Ливърпул", "Манчестър Сити" и "Тотнъм".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама