Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7655602 www.bgdnes.bg

Гришо скара бившите си гаджета Серина и Никол

Бившите половинки на Григор Димитров - Серина Уилямс и Никол Шерцингер, се скараха заради него!

Най-добрият ни тенисист стана причина за края на едно дългогодишно приятелство.

Преди няколко месеца той се раздели с Никол. Явно краят на връзката им не е бил никак лек за двамата и те не поддържат никакъв контакт. Дори когато се засякоха в Ню Йорк на Седмицата на модата, Шерцингер се появяваше на ревюта, на които Гришо не бе поканен.

Реклама

Вместо с нея старата й дружка Серина избра да бъде с Димитров. Двамата изгряха заедно на дефилето на Том Форд и видимо се забавляваха.

Преди това през сезона Уилямс на няколко пъти тренира с българина преди турнирите.

Така бе и преди US Open, на който Григор се завърна сред най-добрите с достигането си до полуфинал. Самата Серина загуби спора за трофея от младата Бианка Андреску.

Това показва, че тя е взела страната на Гришо при раздялата му с певицата. И не пропуска да го демонстрира. Американката така и не бе засечена с довчерашната си приятелка в Ню Йорк.

Интересен факт е, че Уилямс и Димитров дълго време бяха в открита война. Причината бе, че българинът заряза американската тенисистка заради колежката й Мария Шарапова преди няколко години. Тогава Серина нападна бившия си любим, като обяви, че има "черно сърце".

"Не мисля, че Серина визираше това, което си мислят хората. Тя знае, че не съм лош човек. Просто нещата между нас не се получиха. Научих много от тази връзка. Ще кажа само, че изобщо не изпитвам лоши чувства към нея, пожелавам й само щастие", обяви тогава Димитров.

Дълго време след това двамата се подминаваха, без дори да се поздравят, когато попаднеха на едно място. Сдобри ги именно Никол. Тя ги събра на едно място, за да се изяснят. И накрая стана така че Гришо и Серина пак си станаха дружки, а Шерцингер остана без една от близките си приятелки.

Реклама
Реклама
Реклама