Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7656402 www.bgdnes.bg

Мая прости на Армен Назарян

Пожела ми олимпийска победа, но се отметна, доказа омбудсманът

Армен Назарян пръв ме подкрепи. Пожела ми олимпийска победа, но човек може да промени решението си. Така отговори на световния шампион по борба Армен Назарян кандидат-кметът на София Мая Манолова.

От няколко дни между двамата тлее война, след като борецът и омбудсманът се замеряха с компромати. Първа Манолова обяви, че Назарян я подкрепя и е част от инициативния й комитет. Което в пространно интервю олимпийският шампион остро отрече. "Имам много какво да кажа по въпроса с господин Назарян", остро тръгна с бутонките Манолова и размаха подписана от самия него специално за Манолова книга албум с посвещение, което гласи: "На госпожа Мая Манолова с уважение от Армен Назарян".

Реклама

"Пожела ми олимпийска победа. Каза ми - "Желая ти олимпийска победа - от два пъти олимпийски шампион. По време на срещата ни се подписа собственоръчно под номер 1 в инициативния комитет, след като се запозна с декларацията", заяви в специално видео към избирателите си Манолова.

Но обяви, че прощава на старшия треньор на националите по борба на България, тъй като "всеки има право да промени решението си, затова го уважавам".

"Никога не съм издигал Мая Манолова", отсече пък Назарян, давайки да се разбере, че не е променял никакво решение, тъй като никога не е решавал да я подкрепя. Въпреки това Назарян отказа коментар, след като Манолова пусна видеото с подаръка му – албум, и опроверга твърденията му, че двамата не са се виждали повече от година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама