Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7659363 www.bgdnes.bg

Ваня надъхва волейболистите

Мис Национален отбор махна банските и показа спортно дупе

Мис Национален отбор по волейбол Ваня Запрянова реши да разгорещи атмосферата сред играчите. Тя показа палави кадри от морето, на които не оставя много на въображението. Любимката на волейболистите се надява да мотивира отбора за нови победи на европейското първенство. До момента нашите "лъвове" записаха победи над Гърция, Румъния и Португалия, загубиха от Франция, а снощи играха последния си мач от групата срещу Италия. Те продължават напред към осминафиналите в турнира.

Ваня в последно време се е отдала на здрави тренировки във фитнес залата, както и на йога. Сега тя е изваяла спортно тяло и е натрупала доста повече мускули отпреди няколко години, когато бе избрана за Мис Национален отбор по волейбол.

Реклама

Фитнес моделът е полегнала на дървена скара край морето, а с десния си крак е опънала долнището на банския си. Запрянова показва спортно дупе и разликата в тена, който е направила. "Безвремие" е текстът, който мацката е добавила към фотоса. Самата тя не изпуска мач на волейболистите на България.

"Винаги съм харесвала да гледам мачове на националния отбор и съм се вълнувала от неговите победи и загуби. Сега не просто го заобичах, но и не мога без него. С тима съм на мачовете, с тима съм пред телевизора, нямам търпение за всеки следващ двубой", заяви преди време Ваня пред "България Днес". Тогава тя искаше да прави йога с играчите по волейбол.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама