Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7659628 www.bgdnes.bg

Изписват Ламбо, качва се на сцената

Трябва да почна рехабилитация, иначе съм в кондиция, казва актьорът

Стефан Данаилов е постъпил в болница за рутинни изследвания, свързани с операцията на тазобедрената става, която претърпя съвсем скоро. Актьорът трябваше да бъде изписан вчера следобед.

"Добре съм! Ще играя в края на седмицата в Пловдив на закриването на "Сцена на кръстопът" с пиесата "Актрисата", разбира се. Трябва да започна рехабилитация и да не се мотая, защото е важно. Иначе съм в кондиция. Лекарите постоянно ми правят изследвания да не би нещо да ми се случи."

Реклама

С тези думи големият Стефан Данаилов благодари за интереса от страна на вестника към здравословното му състояние. Любимецът на малки и големи не спазва докторските забрани и на своя глава, откакто се оперира за смяна на тазобедрена става, не е спирал да играе и да се разхожда натам-насам.

"Трябва да започна целенасочени упражнения и да почивам естествено, но кой ще ми забрани на мен да играя?!", смее се Ламбо.

Според него той е в такъв етап от живота си, в който живее само заради хората и това да ги радва от сцената.

"Усещам, виждам какво е отношението на хората към мен и няма да скрия, че ме радва. Давам им усмивки, а какво е в днешно време някой да се засмее, да се усмихне, да си каже: "Ей, на този човек какви неща му се случиха, пък пак ей го на, продължава напред." Това е то!", казва с плам екранният Сергей от "На всеки километър".

"Много хора ми се обадиха отново да ме питат добре ли съм - и познати, и непознати, и партийци, и близки. Няма по-хубаво от това", радва се на всеобщия интерес Мастера.

Реклама

Само преди ден той отново бе хоспитализиран за изследвания, които предварително му били начертани.

"Притесняват се хората, искат да съм добре, като пътувам извън столицата. Освен това аз съм подписал, че искам да играя на своя глава, не някой да ми забранява", категоричен е Ламбо.

"Сцената е голям лечител за Стефан. Той също е щастлив, защото успява да се преодолява. Трудно е, да, но ние, близките му, заедно с учениците му ще го подкрепяме винаги и ще се стараем нищо да не му липсва", сподели племенницата на Данаилов - режисьорката Росица Обрешкова, която е начертала и още планове за работа с великолепния си вуйчо.

Реклама
Реклама
Реклама