Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7660349 www.bgdnes.bg

Синът на Дарина Павлова стана шеф на Мел Гибсън

Илия-Калоян започна работа като кинобос в "Милениум филмс"

Само месец след като завърши бакалавърската си степен, синът на Дарина Павлова Илия-Калоян започна да работи в една от най-известните филмови компании в света, и то на висока позиция. Наследникът на покойния бос Илия Павлов се явил на конкурс, който спечелил за длъжността директор "Международни продажби" във филмовия гигант "Милениум филмс". Проверка на "България Днес" установи, че годишната заплата за този пост в Щатите е около 200 000 долара. Любопитна подробност е, че като възпитаник на Университета на Колорадо милионерският син е изучавал математика и икономика. Младият Илия се е ориентирал към печеленето на парички в киноиндустрията и впечатлил изключително бързо комисията, като смятал огромни суми наум.

Веднага след като се дипломира, синът на Дарина Павлова започна стаж в прочутата агенция за управление на таланти Wime-img. Именно там, в отдела "Глобална интеграция и стратегия", Илия Павлов-младши се "влюбва" в маркетинговия бранш на развлекателния свят, както сам е заявил в CV-то си. Сред близките приятели на младежа са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни, както и много други холивудски звезди. "Много пъти съм си говорил с тях, дори съм се пробвал и аз да снимам. Сега ще съм нещо като шеф и на тях", смее се Илия-Калоян.

"Не съм направила нищо, с което до подкрепя в този случай Илия. Да, работата на майката често остава незабелязана, но в този случай той сам си отвоюва позицията и аз съм много щастлива, че съм възпитала едно борбено момче", споделя от своя страна и гордата майка Дарина Павлова. Самата тя не си позволявала да му дава съвети, без значение за какво - за жени или за работа. "Да се оправя, голям мъж е вече", коментира възпитателно казанлъшката актриса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама