Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7661600 www.bgdnes.bg

Косата на дъщерята на Каниджа излетя

Сексапилната дъщеря на аржентинската легенда Клаудио Каниджа - Шарлот, стана жертва на пишман коафьор. Тя остана без перука на сцената пред очите на милиони зрители.

Мадамата, която е известна с голи снимки и скандално поведение, участва в танцувалното шоу "Байландо" в родината си. Заедно с партньора й, който е професионалист, трябваше да се изявят на песента Bang, bang на Джеси Джей, Ариана Гранде и Ники Минаж.

Реклама

Сексбомбата така се беше вживяла в танца, че в един момент перуката й излетя на сцената. Когато парчето завърши, тя притича и си я прибра.

"Излетя парче коса! Огромно е! Невероятно. Имам главата на Шарлот в ръцете си! Истина ли е това?", възкликна водещият на предаването. Шарлот успя само да се усмихне на закачката.

Един от членовете на журито не бе никак благосклонен и постави оценка 0 по десетобалната система на изпълнението на футболната наследничка и партньора й.

"Имам къса коса. Всичко това е камуфлаж заради танца. Прави се от моя стилист, защото, ако изчакам косата ми да порасне, ще навърша 80 години", оправда се Шарлот след предаването.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама