Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7666682 www.bgdnes.bg

Полицай спира жена за проверка, женят се

Като в холивудски сценарий

Счупен фар става причина Иван и Мария да се влюбят

Една история за нощна полицейска проверка, счупен фар и още нещо...

Иван е пътен полицай, а Мария е шофьорка, която има проблем с колата. Съдбата се намесва, среща ги на улицата, а впоследствие се влюбват и към днешна дата са щастливо женени и имат дете.

"Животът ми се промени преди три години. Работех като хостеса в бирария в Пловдив и късно вечерта си тръгвах от работа. Имах среща с приятелка и се качих на колата, въпреки че левият ми фар правеше проблеми. Ходех по майстори, уж го оправяха, после пак спираше да свети, отново заработваше... До един хотел видях пътни полицаи, като единият ми вдигна палка. Веднага разбрах за какво ме спират", върна лентата назад пред "България Днес" красивата Мария.

Реклама

Тогава тя още не подозира, че тогава животът й ще тръгне в положителна насока. Към нея се приближава униформеният Иван, който я пита дали знае, че левият й фар не работи. Мария чистосърдечно си признава, че знае. Младата дама си признава, че е запозната, и се разминава с глобата. Полицаят я съветва веднага да го поправи и тя обещава да го направи.

"Не знам дали беше любов от пръв поглед, но веднага забелязах широката му усмивка и очите. Това винаги ми е правело впечатление в един човек. След това често си мислех за него, без да знам, че един ден отново ще се видим", сподели трогателната история Мария.

Иван също е впечатлен от нея

"Боже, каква усмивка", казва мъжът и още в първите моменти усеща учестеното биене на сърцето си. По време на проверката й задавал постоянно въпроси, за да прекара повече време в нейната компания. В един момент усеща, че я е задържал прекалено дълго, и й позволява да продължи пътя си. Всъщност първото им виждане продължава между 5 и 10 минути, но двамата са толкова впечатлени един от друг, че не не могат да направят реална преценка за прекараното време заедно.

И тогава съдбата взема нещата в свои ръце!

Когато Иван се връща в патрулната кола, колегата му споделя, че познава Мария, която му е съседка.

"След първото ни виждане започнахме все по-често да се виждаме пред блока, в който живеех тогава. Той беше в компанията на своя колега. Заговорихме се и започнахме да се шегуваме - той Иван, аз Мария, точно като във вицовете. Започнахме да откриваме съвпадения - той Димитров, аз Димитрова, и така след сватбата не ми се наложи да си сменя фамилията. Като истински мъж той направи първата крачка и ме покани да излезем на среща. Впоследствие ми призна, че малко се е притеснявал, но и аз бях много притеснена. Започнахме да излизаме заедно и осъзнахме, че сме един за друг", каза още пред вестника щастливата жена.

Преди години точно на Бъдни вечер връзката им минава на следващо ниво.

Реклама

"Иван дойде пред блока, направи ми много изненади и в един момент ми предложи брак. Тази година се оженихме и вече официално сме семейство. Денят на тържеството - 31 август, също не беше случаен. На тази дата неговите родители са се оженили, а той много ги уважава и са му за пример, така че избрахме да е тогава", добави Мария.

След церемонията двамата си правят впечатляваща фотосесия на гръцкия остров Тасос, за да остане запечатана в историята голямата им любов.

"Не съм вярвала, че нещо подобно ще ми се случи. Знам, че каквото му е писано на човек, това ще стане. Но осъзнавам, че има нещо специално в нашата история - от запознаването ни до ден-днешен. Пожелавам такава голяма любов на повече хора. И нека вярват, че на всеки му е писано да срещне своя човек", завърши с оптимизъм Мария. И не се чуди какъв е щял да бъде животът й, ако беше поправила фара, а се наслаждава на това, което й се случва в момента.

"България Днес" пожелава на семейството много здраве и семейно щастие, а любовта им да продължава да бъде като на филмова лента. И нека всеки читател на вестника има едно на ум, когато полицаи го спират за проверка. Може това да е съдбата!

Реклама
Реклама
Реклама