Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7666723 www.bgdnes.bg

Таен ухажор загражда Гери Никол

И романтика има в Студентски град 

Яката дупара отрупана с червени рози и букети

Мистериозен ухажор обсипва с внимание и подаръци Гери Никол, видя всевиждащото репортерско око на "България Днес".

На едно от последните си участия в Студентски град в столицата Яката дупара на българската поп и рап музика едва смогваше да приема романтичните жестове. От едно от тъмните сепарета в популярна чалготека се носеха букети с цветя и специални пожелания за изпълнителката.

Реклама

Гери Никол с усмивката приемаше цветята, предимно червени рози, но запази мълчание кой така я глези в малките часове на нощта. Посетители в дискотеката едва не си счупиха вратовете да видят откъде идват букетите, но така и не можаха да разберат. Едно от предположенията е, че Гери Никол си има обожател, който иска да спечели сърцето й и пробва с романтични жестове, преди да подходи към по-сериозните действия. Другият вариант е тя да получава дарове от мъжа, с когото от месеци я свързват, че има връзка.

Bapненката на няколко пъти е засичана c бившия фyтбoлиcт нa "Cлaвия“ и нacтoящ бизнecмeн Bилиян Bълкoв, пo пpякop Bълкa. Двамата се появиха заедно нa cвaтбaтa нa Coфи Mapинoвa в кpaя нa мapт тази година, а самата булка качи снимки от партито, на които ясно се вижда как младата двойка се забавлява. Но никой от тях не е коментирал официално дали са гаджета.

В един момент от вечерта цветята в ръцете на певицата бяха толкова много, че тя едва успяваше да си държи микрофона. Наложи се в един момент да помоли човек от екипа й да вземе розите, за да може да продължи участието си.

Наскоро Гери Никол разкри, че до 19-ата си година не е имала гадже. Тя е била фокусирана единствено върху музиката, а и нямала потребност да се занимава с мъже.

"Гадже не бях имала досега, дори на шега в детската градина. Никога не съм имала връзка, дори и за една нощ. За мен това не е сериозно и въобще не съм фен на този тип взаимоотношения", разказа певицата, която в началото на кариерата трупаше популярност, намеквайки, че е девствена.

През годините Герито беше свързвана с не една и две популярни личности от мъжки пол, но нямаше доказателства за нещо повече от приятелство.

Реклама
Реклама
Реклама