Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7666805 www.bgdnes.bg

Синът на Киркоров - футболен талант №1 в Русия

Започна да тренира в ЦСКА (Москва)

Наследникът на музиканта - Мартин, одобрен и от "Барселона"

Синът на Филип Киркоров - Мартин, е гласен за новата футболна звезда в Русия. 7-годишният наследник на поп иконата е считан за талант номер 1 в цялата страна.

Малкият Мартин е искан от всички футболни отбори в Русия. Талантът има купища оферти към коя школа да се присъедини, но избира да се развива в московския гранд ЦСКА (Москва).

Реклама

Всички са впечатлени от огромните качества, с които малчуганът разполага. Специалистите са на мнение, че наследникът на Киркоров има огромен талант и е въпрос на време да стане една от световните звезди във футбола.

Преди няколко седмици синът на изпълнителя прекара пробен период в школата на "Барселона" в Москва. За това се похвали гордият татко на Мартин.

"Синът ми игра за "Барселона", написа в социалната мрежа роденият във Варна певец.

Бившият тим на Христо Стоичков следи изкъсо изявите на Мартин и го кани в един от кампусите си в руската столица. "Каталунците" са готови да задържат за дълго време сина на Киркоров, но той и татко му решават момчето да се развива с ЦСКА (Москва), поне засега.

"Изумен съм от Мартин - казва пред руските медии главният скаут на "Барселона" в Русия Жорди Гратакос.

Наследникът на Киркоров до скоро е раздвоен с какъв спорт да се занимава. Синът на руската поп звезда е изключително добър и в голфа. Но в крайна сметка избира да се развива само във футбола.

Мартин има своите идоли. Негов най-голям любимец е Лионел Меси. Мечтата на младия талант е един ден да се срещне с кумира си.

"Синът на Киркоров може да го задмине по успехи", тръбят медиите в Русия.

Реклама
Реклама
Реклама