Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7683078 www.bgdnes.bg

Дъщерята на кака Лара лудо влюбена

Бернарда Беряну заби млад актьор 

Бенджи намери своя звезден принц, а кака Лара и Владимир Беряну може да се сдобият със зет. Дъщеря им Бернарда Беряну, по-известна като Бенджи, залюби млад актьор. Името му е Сотир Мелев, а връзката им е факт от повече от година. 21-годишната Бернарда, която е точно копие на майка си, е лудо влюбена в младия си сексапилен колега. През последните месеци двамата прекарват цялото си свободно време заедно. Отдават се на романтични пътешествия до Венеция или диви летни партита по родното Черноморие. Бенджи споделя снимки от всяко тяхно общо приключение в профилите си в социалните мрежи и не крие любовта си към 28-годишния Сотир.

Двамата влюбени дори са минали на едно друго ниво и се грижат за трети човек. На този етап това не е тяхно собствено дете. Бенджи и Сотир тренират за родители, като се грижат за по-малката сестра на Бернарда - Вая. Второкласничката е неотлъчно с кака си и гаджето й. Почти цяло лято тримата прекарват на морето, а от снимките им личи, че и Сотир има отношение към малката сестричка на Бенджи. На повечето кадри именно той позира заедно с 8-годишното момиченце, а тя го гледа с абсолютно възхищение.

Бенджи вече е второкурсничка в НАТФИЗ. Талантливата студентка вече има участия в две постановки на Младежки театър "Николай Бинев". Амбициозната девойка прави всичко възможно за да покаже, че тя не е просто дъщерята на кака Лара и Владо Беряну, а талантлива млада актриса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама