Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7687505 www.bgdnes.bg

Динко на косъм смъртта

Ловеца на бежанци от Ямбол в поредна катастрофа, този път пострада АТВ-то

На косъм измами отново смъртта Ловеца на бежанци Динко Вълев при зловещата катастрофа с любимото му АТВ, научи "България Днес".

"Моят живот е адски динамичен. Постоянно съм на ръба. Преди няколко дена претърпях много лошо падане с АТВ с над 100 км в час. Слава на Бога, съм жив и здрав", разкрива самият Господин Вълев в социалните мрежи. Но подробности за катастрофата отказва да сподели. Типично в своя стил Динко гледа от положителната страна на събитията:

Реклама

"Няма да се оплаквам и съм казал по-добре да умра от тези машини, отколкото от наркотици. Както искате, така го разбирайте, но най-долното е човек, който употребява!", категоричен е ямболията.

Ловеца на бежанци е извадил късмет и въпреки високата скорост, с която е шпорил своето АТВ, е невредим.

Не такъв късмет имаше Динко само преди три месеца, когато камион със зърно обезобрази поръчковия му златен мерцедес за 350 000 лева. Тежкотоварният автомобил забърсва тузарската кола на Динко в района на нивите, по пътя между Ямбол и Сливен. Камионът му пресича пътя, а Ловеца на бежанци не успява да предотврати зловещия удар. От сблъсъка цялата предница на мерцедеса бе смачкана като хармоника.

Уникалната кола е модел от 2019 година, констатираха със съжаление очевидците на катастрофата. Медицински екип откарва ямболията към близката болница, състоянието му е стабилно, но има проблеми с дишането, стана ясно след зловещия сблъсък.

През март т.г. пък 65-годишен шофьор целуна отзад любимото му "Кубче"- Мерцедес G-класа, тунингован в "Брабус".

"Спирам на червен светофар и случайно тоз дядо забрави да спре", бе краткият коментар на Динко за леката катастрофа по ямболските улици.

След като потроши няколко автомобила, Ловеца на бежанци може да се утеши, че все още може да яхне своята пожарна или танка. И се похвали с нова придобивка - спортен "Мерцедес".

Реклама
Реклама
Реклама