Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7693311 www.bgdnes.bg

Романтична ваканция за "златната" Катрин

Състезанията в художествената гимнастика приключиха и "златните момичета" на България се отдадоха на заслужена почивка. За една от тях - Катрин Тасева, тя бе свързана с романтичен жест от страна на любимия мъж.

Грацията и годеникът й Николай Щерев прекараха няколко вълшебни дни в Рим. Борецът изненада чаровната гимнастичка с ваканцията. Двамата обиколиха всички забележителности на вечния град - Колизеума, Ватикана, замъка Сант Анджело, фонтана Треви, римския форум, площад "Навона", Испанските стъпала и др. Разходиха се из тесните улички на "Трастевере".

Реклама

Като изявени футболни фенове не подминаха и двата римски гранда. Те посетиха музеите на "Рома" и "Лацио". Направиха туристическа обиколка и на стадион "Олимпико".

Катрин качи няколко снимки от ваканцията. Под една от тях дори се пошегува.

"Много е скучно да си в почивка", написа тя. Съотборничката й и нейна най-добра приятелка Невяна Владинова влезе в тона й с "Горката!". А треньорката Бранимира Маркова я подкани да се прибира да работят, че и на нея й е скучно без Катрин.

Тасева и останалите ни "златни момичета" имат едва няколко дни почивка. Още този месец те започват работа по новите си съчетания, с които ще атакуват медалите на олимпиадата в Токио догодина. Очаква ги дълъг лагер на спортната база на Белмекен.

За Катрин и Невяна това ще е последната състезателна година. Двете вече обявиха, че се отказват след олимпийските игри.

Тасева и годеникът й може да изненадат мнозина и със сватба. В момента двамата са насочили всички мисли към игрите в Токио. Николай, който е син на легендата Симеон Щерев, ще се бори за квота в своята категория за олимпиадата. След това и той най-вероятно ще се откаже от активния спорт.

Двамата с гимнастичката се сгодиха в началото на годината след кратка раздяла.

Реклама
Реклама
Реклама