Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7695757 www.bgdnes.bg

Тодор Давидов-Гринго: Никого не съм бил, чист съм като сълза!

Няма да влизам в затвора, категоричен в мъжът на Софка

"Омръзна ми от лъжи и клюки по мой адрес. Никого не съм бил!"

Това заяви ексклузивно пред "България Днес" Гринго. Мъжът на Софи Маринова отново е замесен в скандал, този път заради побой. Според публикации в медиите Гринго го грози затвор от 5 години заради това, че е пребил доставчик на храна. След като храната му била доставена, той не успял да сдържи нервите си заради лошото качество на доставката и си позволил да накаже с юмруци нищо неподозиращия куриер. Момчето си извадило медицинско и се кани да съди побойника. Като пълни глупости определи публикациите по свой адрес айтоският гларус. По неговите думи по този начин родните клюкари си изкарват прехраната и си правят реклама на негов гръб. Гринго твърди, че подобно нещо не се е случвало, че е чист като сълза и в затвор няма да ходи.

"Веднъж като ти излезе име и вече - край! Да не кажа голяма дума, но на всеки може да му се случи да влезе в затвора. Каквото искат да говорят. Аз съм чист!", допълни известният ром.

Реклама

Давидов сподели, че не е съдил до момента никой, но като нищо скоро да започне дела заради подобни клевети по негов адрес. Единствената причина да не си търси правата досега е мекушавият характер на любимата му Софка, която по негови думи не иска да се занимава с подобни неща. Гринго разкри, че нещата между двамата вървят много добре.

"Всичко между нас е наред, обичаме се и продължаваме напред", разкри мъжът на известната певица.

Припомняме ви, че само за няколко месеца ромската перла Софи Маринова се омъжи, разведе и отново се сдобри с възлюбения си Гринго. Пиперливият характер на гларуса понякога му изиграва лоша шега в отношенията с хората. Това става и повод за развода.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама