Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7701084 www.bgdnes.bg

Сузанита пак се събра с бившия

Певицата и Лудия са заедно на почивка в Египет

Старата любов ръжда не хваща! Това в пълна степен важи за Сузанита.

Щерката на Орхан Мурад се върна при бившето си гадже, видя "България Днес".

Изпълнителката на "Буда и Луцифер" отново е със Сашо Лудия, както е известен мачото.

Двойката е на почивка в Египет в компанията на семейството на Сузанита. 16-годишната изпълнителка сама се издаде, че се е събрала с бившия си. Певицата пусна снимка от ваната в хотелската стая. Двамата са легнали голи в банята и се чипкат. На фотото ясно се вижда татуираното тяло на Сашо Лудия.

В далечен Египет двойката се разхожда из пустинята с АТВ. А следобед се припичат на басейна, където температурата е малко над 30 градуса.

Реклама

Щерката на Орхан Мурад в няколко свои интервюта признава, че има човек до себе си. Но не иска да назове името му.

Двамата се събират отново преди няколко месеца. Сузанита и Лудия изживяват истинска любовна драма. Те бяха заедно повече от 2 години, преди да се разделят уж завинаги.

Тогава виновна за края на връзката им бе Сузанита. Ученичката изневерява на Сашо, който буквално полудява, след като научава. Александър на секундата бие шута на Сузанита.

Но ето че той не успява да намери друга като нея. Сашо от няколко месеца се опитва да се върне при Сузанита. Пръв започва да й пише. Признава, че й прощава и е готов отново да станат двойка.

Сузанита точно това чака. Сашо е голямата й любов и тя не може да преглътне, че е съгрешила.

Именно мачото от Велинград запалва Сузанита по татуировките. Наскоро младата изпълнителка се похвали с поредна рисунка по тялото си. Тя вече е почти цялата в татуировки, въпреки че е едва на 16 години.

"Мисля, че е време да спра да си шаря тялото. След време пак", каза наскоро Сузанита.

Реклама
Реклама
Реклама