Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7712143 www.bgdnes.bg

"Юнайтед" губи Де Хеа

Лошите новини за мениджъра на "Манчестър Юнайтед" Оле Гунар Солскяер нямат край. "Червените дяволи" са в невиждана от години криза, а сега се яви пореден проблем.

Вратарят Давид де Хеа се контузи по време на евроквалификацията на Испания срещу Швеция (1:1) във вторник вечерта. Стражът получи мускулна травма на "Арена Солна" при опита си да изчисти върната топка след точно час игра. Де Хеа веднага се хвана за мускула на крака си.
В "Юнайтед" се опасяват, че испанският страж ще пропусне голямото дерби на Острова - срещу "Ливърпул" в неделя.

Реклама

"Той усети болка в адукторите рано-рано. Получи помощ на почивката, но пожела да играе. Накрая обаче той не успя да продължи", разкри селекционерът на "Ла Фурия" Роберто Морено след равенството с Швеция, което класира Испания за Евро 2020.

По този начин под въпрос или аут заради травми в тима на Оле Гунар Солскяер са куп основни играчи - Де Хеа, Пол Погба, Люк Шоу, Аарън Уан-Бисака, Антони Марсиал, Фил Джоунс, Ерик Баи и Тимоти Фосу-Менса. Двубоят може да се окаже последен за норвежеца начело на "червените дяволи". В Англия все по-упорито се говори, че при загуба от "Ливърпул" той ще бъде заменен от Масимилиано Алегри.

"Юнайтед" стартира изключително зле във Висшата лига и заема 12-ото място в класирането. Момчетата на Солскяер имат едва 9 точки от 8 мача.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама