Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7716875 www.bgdnes.bg

Племенникът на Слави се разсърди: Проваляте живота ми, никой не може да ми каже с коя да бъда, ядосва се Теодор

"Колко пъти ме оженихте и разведохте?! Нямате никакво право да се мешате и да проваляте личния ми живот." Така племенникът на Слави Трифонов – Теодор, за пръв път коментира публично личния си живот.

Младежът изригна в социалните мрежи, а чашата на търпението му преля след поредната новина, че ще вдига сватба, а именитият му вуйчо застанал на пътя на младите и не позволил венчавката.

Реклама

За живота на Теодор не се знае много, а спекулациите относно роднината на шоумен №1 у нас не спират да валят. Именно постоянно приписваните му връзки и дори възможността за евентуална сватба накараха Тео Трифонов да наруши дълго пазеното мълчание и да опровергае всички слухове.

"Мисля, че дойде моментът и аз да коментирам всичко, което се пише по мой адрес. Колко пъти ме оженихте и разведохте, нямате никакво право да се мешате и да проваляте личния ми живот. Той си е мой и аз мога да си бъда с която се чувствам щастлив. Измисляте си неща, които вредят на мен и моите близки. Пиша това с цел да защитя името си и да кажа, че всичко, което пишете, е една лъжа. И никой не може да ми каже с коя да бъда и с коя не", написа гневно младежът в мрежата.

По този начин той отрече всякакви слухове за сватба, както и че Трифонов се меси в живота му. Гневният статус на Теодор е подкрепен от редица негови приятели, а Тео отбеляза, че вероятно е най-известният у нас, щом коментират живота му. Той сподели и снимка, с която подкрепя новата телевизия на вуйчо си.

Дългия купи телевизия

Слави Трифонов купи телевизия "Стара Загора", става ясно от Търговския регистър, обяви "24 часа".

Според запознати сделката е била на стойност 500 000 лв. Представител на дружеството е Евгени Маргаритов Димитров-Маестрото, който влиза и в Съвета на директорите. От 10 октомври седалището на фирмата вече е в зала 12 на НДК в София. Въпреки че се излъчва от Града на липите, телевизията е със статут национална.

Реклама
Реклама
Реклама