Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7718145 www.bgdnes.bg

Ето ги "Жените на Холивуд"

В САЩ раздадоха за 26-и път награди на най-успелите звезди

Грандиозна галацеремония, посветена на най-успелите жени в Холивуд, се състоя в Бевърли Хилс в началото на седмицата.

За 26-и пореден път американското издание на списание "Ел" избра десетте жени, които успяват да приковат вниманието към себе си през последната година. Сред наградените са Никол Кидман, Натали Портман, Доли Партън и Скарлет Йохансон.

Реклама

Всички звезди, които блеснаха на церемонията в хотел "Четири сезона" в Бевърли Хилс, бяха облечени от глава до пети в черно. Такова единство холивудски звезди вече показаха на наградите "Златен глобус" през 2018 г., като по този начин те се обявиха срещу сексуалния тормоз. Всяка една от наградените известни личности ще лъсне на октомврийската корица на списанието в различни точки на света.

Сред гостите на церемонията са и трите невероятни блондинки, които ще виждаме все по-често заедно заради общия им филм Bombshell, а именно Никол Кидман, Чарлийз Терон и Марго Роби. Те не крият, че са станали изключително близки около снимките на лентата. На въпрос кои са жените, на които се възхищава, Чарлийз Терон посочва другите си две колежки и през смях споделя, че са "тройка".

"Това продължава от толкова отдавна, но ние умеем да пазим тайна", добавя Кидман.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама