Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7726266 www.bgdnes.bg

Ванката влиза в партията на Слави

Реквизиторът ще участва в новото шоу, ще се изявява и като актьор

Ванката от "Шоуто на Слави" влиза в новата му партия, издават близки до Дългия. Не е ясно какъв точно ще е реквизиторът, но като начало най-вероятно ще е само обикновен член на формацията.

Зевзеци бъзикат Ванката, че може да стане говорител на партията, но самият той категорично отказва да коментира темата.

Реклама

"Не разбирам защо постоянно ме тормозите с въпросите си?! Аз пък не искам нищо да споделям!", така на майтап любимецът на тийнейджърките Иван Атанасов-Ванката нито потвърди, нито отрече новината, че подкрепя шефа си в политическия му проект.

Покана да се включат в партията на Слави са получили и балерините от балета "Магаданс", както и целият екип на шоуто, но повечето от тях са отклонили предложението с обяснението, че нищо не разбират от политика и са се оправдали с непрекъснатите си ангажименти и тренировки.

Макар да не е ясно какъв ще бъде точно Ванката в партията на Слави, реквизиторът със сигурност ще има роля в шоуто на Дългия. Иван Атанасов ще е главно действащо лице и в новата тв програмна схема. В новата телевизия на Слави Трифонов Ванката освен реквизитор ще е и актьор, научи "България Днес".

"Къде без мен в шоуто? Аз съм главното действащо лице", смее се симпатичният ерген, който се оказа и най-богатият от всичките си колеги.

Според слуховете комикът спестил около 200 000 лева на срочен влог в банка, след като заделял всеки месец от заплатата си по 1000 лева. Преди години Слави го превърна в звезда и в един от гвоздеите на шоуто си, а после го разжалва и го върна зад кадър. И тогава, и после Ванката често разведряваше обстановката в студиото с лакърдиите си. Навремето реквизиторът се уреди и с апетитна реклама на паста за зъби, като солидният петцифрен хонорар бил внесен до стотинка на сметката му. Пестеливецът се намирал в толкова цветущо финансово състояние, че при желание можел, когато си реши, да тегли черта на шоуто и да живее само от лихвите по депозитите. Въпреки завидното си финансово положение обаче Ванката бил привързан към всички, с които работи.

Сладурът с големи бузи е любимец на мало и голямо с всичките си дефекти, които превръща в ефекти. Той самият също не се задоволява само с отредената му роля на момче за всичко в шоуто и в новото предаване искал и вечерни изяви, каквито преди време имаше бол. "Шефе, защо не ме искаш в актьорската вечер? Може и малък да е ангажиментът ми, но да е комедиен", така и Ванката приплаквал през ден на Трифонов. "Първо иди на логопед, да ти оправи фъфленето. После ще видим", пък му отвръщали истинските актьори, цанени да влизат от роля в роля.

Реклама

"Аз съм скромен човек, не обичам да говоря за себе си. Освен това имам лична забрана да говоря за шоуто", срамежливо казва Ванката. Поради обратната си захапка и малко странно произношение често колегите му го бъзикат, но той държи на майтап. "Адски почтен мъж, на когото аз съм импресарио и отсега го виждам как ще води някой конкурс за красота", смее си и Георги Милчев-Годжи, който е от любимите колеги на Ванката.

Иван Илиев Атанасов е завършил за шести разряд заварчик. Със Слави се запознава през есента на 1995 г., когато отива като помощник-реквизитор в "Каналето". Още тогава се справил без нито една издънка. Всички от екипа на Слави са категорични, че на Ванката може да се разчита безрезервно. "Верен съм до гроб на Трифонов и каквото и да ме питате, няма да ви кажа за него", вече сериозно обясни пред "България Днес" Атанасов. Той продължава да се кълне, че Дългия е най-добрият началник, който някога е имал и никога няма да го напусне, освен ако Слави не го изрита. Понеже работата му е да намира разни неща, понякога се налага да ги прави и сам - често е дърводелец, ковач, готвач. Веднъж дори направил погача. Взел от магазина брашно, яйца, мая, сол и по рецепта на майката на приятел замесил тесто. Иначе Ванката не обича чалга, а блус, класика или нещо по-модерно. В свободното си време предпочита да готви и да ходи за риба с приятели. Има колекция от 40 готварски книги и може да направи всякаква манджа, но най-обича да готви за кучетата си.

Единственото, което в момента липсва на Ванката, е жена до него. Мераклийки обаче за сърцето му не липсват. Проблемът е, че не може да се спре на конкретна жена. "Все ми се виждат хубави, ама знам ли ги какви характери имат", коментира с колегите кандидатките за ръката си Ванката.

Реклама
Реклама
Реклама