Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7741489 www.bgdnes.bg

Григор се прибира в България

Григор Димитров планира да прекара част от почивката си след края на сезона в тениса в България. Най-добрата ни ракета ще се прибере за няколко дни, в които да се види с близките си, научи "България Днес".

За Гришо състезателната години приключва след "Мастърс"-а в Париж. Веднага след това ще е първата фаза от почивката му. Григор ще си подари ваканция в Исландия с родителите си Мария и Димитър. Двамата са с него и във френската столица.

Реклама

"Всяка година сменяме екстравагантна дестинация с още по-екстравагантна - сподели Гришо в нестандартно интервю пред организаторите в Париж. - Били сме в Африка при диви животни, а сега ще се отдадем на тъмни и дълбоки пейзажи, на горещи извори и снегомобили. След това нямам идея - ще си почивам."

Точно за след ваканцията в Исландия е планирано прибирането на Григор в България. В предишни години Димитров споделяше това време с гаджето си - първо Мария Шарапова, а след това Никол Шерцингер. В момента тенисистът ни няма жена до себе си, а след раздялата с певицата той използва всеки възможен миг да се върне у дома. Времето тук използва, за да се види с близките си и да обиколи някои забележителности.

Димитров разкри значението на разноцветните гривни, които носи постоянно. Оказа се, че те са му подарък от близките и са един вид талисман за него.

"Част от гривните са от семейството ми - обясни българинът. - Майка ми ми подари едната доста отдавна. Символизират важните неща в живота - семейството, здравето, живота като цяло."

Гришо добави, че една от причините за силната му игра напоследък е различното отношение към загубите.

"Всички имаме своите проблеми извън корта. Но имам страхотен щаб, страхотно семейство. Радвам се на това. Отново съм здрав... Какво друго да искам? Всички са тук и ме подкрепят. Не приемам нито едно нещо на корта за даденост, особено тази година. Благодарен съм за всичко. Вече приемам различно загубите и по-бързо ги преодолявам", обясни Димитров.
Желаем му много успехи през следващия сезон!

Реклама
Реклама
Реклама