Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7743604 www.bgdnes.bg

Уайлдър сваля жената на Марез

Звездата на "Манчестър Сити" Рияд Марез е бил бесен, след като боксьорът Деонтей Уайлдър свалял съпругата му Рита. Стигнало се дори до скандал между двамата спортисти в нощен клуб в Манчестър наскоро.

Очевидци разказаха пред "Сън", че Марез и Уайлдър "разговаряли разгорещено".

Съпругата на Рияд Марез, която е бивш модел, била заедно с Уайлдър във ВИП зоната на нощния клуб "Лайв" на 23 август. Играчите на "Сити" и половинките им често разпускат в това заведение.

Реклама

Рита и Деонтей си говорили, смели се и се шегували. Това било разчетено от присъстващите като флирт.Приятели на играча споделили пред таблоида, че една от неговите сестри дръпнала Рита настрани от боксовия шампион, за да не се стигне до по-сериозни последствия. Самият той я канел да остане при него.

Футболистът бил "опустошен", след като научил за случилото се с 25-годишната му половинка. Тя е майка на двете му дъщери.

Марез се ожени тайно за Рита през август 2015 година, когато все още носеше екипа на "Лестър". Те се срещат за първи път през 2012 година. Той я заговаря на лондонска улица, а след това разменят телефонните си номера.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама