Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7749184 www.bgdnes.bg

Мейзер се крие на тайно място

След излизането от затвора

Само щерката Джули контактува с нея

Фаталната Анита Мейзер се покри на тайно място в България. Мис България Свят продължава с опитите да възстанови физическото и психическото здраве, след като прекара две години в затвора. Тя беше призната за виновна по обвинение в причиняване на смърт по непредпазливост на своя съпруг Николай Димов.

Мейзер живее далеч от прокълнатото жилище, където се случи убийството. В момента то е обитавано от нейната дъщеря Джули. Именно щерката е връзката със света на вдовицата, потвърдиха пред "България Днес" близки на семейството.

Реклама

Анита винаги е била много активна. Бившата футболистка, за която се носят легенди покрай умението да спира топката на гърди, се опитва да възстанови естествените процеси в организма. Нейното здраве беше разклатено след лошата храна и психическия тормоз в пандиза.

Цели девет месеца Мейзер следва специална билкова диета за алкализация на тялото. Тя обмисляше да замине за САЩ, но предпочете да остане в България при най-доверения й човек - дъщеря й Джули. Дори и близките приятелки на Анита трудно се свързват с нея. Бившата миска е оставила своите бизнес начинания на щерката.

За щастие на Мейзер тя успя да даде под наем помещение на приземния етаж в сградата, която се намира в близост до правителствената резиденция „Евксиноград“. Доскоро имотът беше студио за красота, който фалира. Други наематели са превърнали мястото в бар за пури и наргилета.

Мейзер излезе от затвора през лятото на миналата година. Тя все още не може да забрави кошмарната вечер, в която нейният съпруг Ники Димов загина.

Тялото на културиста беше намерено в жилището на "Първа улица" №66. До ден днешен не е разгадана мистерията как здравенякът се е съгласил да участва в експеримент със свински опашки.

По време на следствието Мейзер на няколко пъти променяше своите показания. Благодарение на своите адвокати тя успя да намали първоначалната присъда от три години и половина за убийство. По другото обвинение за подкуп на полицай отнесе четири години и половина. Върховният касационен съд фиксира престоя на Анита в затвора само на две години.

Реклама
Реклама
Реклама