Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7853514 www.bgdnes.bg

Гришо яхна бъги

На нетипична екскурзия се отдаде най-добрият български тенисист Григор Димитров. В последния си ден от почивката в Исландия той разгледа най-северното крайбрежие на Атлантическия океан.

За целта спортистът си нае огромно бъги, с което газеше из камънаците и чукарите на далечния северен остров. Гришо имаше култова визия, облечен в супер дебела грейка, която да го предпазва от ниските температури в тази страна по това време от годината.

Реклама

Организаторите на странното пътешествие нахлузиха на Димитров и голяма каска за неговата безопасност. Гришо бе обещал тази екскурзия на родителите си Димитър и Мария, с които прекара последните дни.

Територията на Исландия е заета от високи планини, ледници, гейзери и вулкани. Най-високият връх, Кванадалсхнюкюр, се намира на ледника Вахтнайокутъл (2110 м).

Вчера по план Гришо трябваше да се прибере в България. Той бе чакан цял ден в родния си град Хасково, където бе обещал да предаде открит урок по тенис на малчугани.

Припомняме, че в момента до Григор няма гадже. Той обаче очевидно не страда от тази липса и усмивката му грее широко от всички снимки

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама