Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7854063 www.bgdnes.bg

Плеймейтка ПРЕВЗЕМА рапа

Искам дует с Криско, надява се красавицата Гери Стаменова

Плеймейтка ударно навлиза в музиката! Сексапилната до полуда Гери Стаменова с гръм и трясък нахлу в рапа. За разлика от повечето момичета, които мечтаят да изгреят в чалгата, Стаменова се насочва към друг жанр.

Кандидатката за титлата „Мис Плеймейт“ през 2016 вече има записани две песни. Подготвя и още проекти, които съвсем скоро ще видят бял свят.

Реклама

"От години се каня да пея. Имах огромно желание. Срещнах правилните хора, които ме вдъхновяват с текстовете си", каза Гери пред "България Днес", която се продуцира сама.

Въпреки че няма музикално образование, Гери се справя чудесно на сцената. Тя показа завидните си умения по време на конкурса "Мис Плеймейт" преди няколко дни. Голямата мечта на Стаменова е след години да се утвърди като една от най-вървежните и слушани изпълнителки в бранша. Красавицата се надява един ден да запише дует с някоя голяма родна звезда.

"Много искам да направя песен с Криско - откровена е Гери. - С това ще избия рибата. И всички ще ме знаят", казва още бръмчалката.

Гери е добре познато име в светските среди. Още преди конкурса "Мис Плеймейт" тя се изявява като моделка. След това записа и няколко роли в киното.

Стаменова участва във филм на режисьора Ники Станчев. Гери получи една от главните роли.

"Всичко става с много работа. Конкурсът "Мис Плеймейт" ми помогна, но и аз съм направила много, за да достигна до тук", категорична е сексбомбата.

Реклама
Реклама
Реклама