Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7854581 www.bgdnes.bg

Кичка пак продава къщата

Не знам дали ще намеря къде да поставя параклиса си, той ми е най-важен, казва певицата

Голямата Кичка Бодурова отново е решила да сменя къщата си в Лас Вегас, научи "България Днес". Изпълнителката на "Откровение" смята, че е излишно да поддържа толкова голям имот, след като живее само с мъжа си, а дъщеря й Кристи Жаклин е в отделно жилище.

Реклама

"Още се чудя, обаче от време на време пускам имота в сайтове, за да видя как вървят цените. Най-тъжно ми е, че не мога да намеря къде да преместя малкото параклисче, което съм си създала от любими икони", коментира певицата.

Кичка се отказа от последна покупка на къщата си преди години, когато дори бе платила капаро от 10 000 долара, заради това, че не успя да намери "правилното място с правилната енергия".

От години се знае, че певицата е много вярваща. Тя не пропуска ден, в който да се помоли и да запали свещ за себе си и близките. В момента естрадната легенда записва нови хитове и работи с млади композитори и текстописци.

Освен това Бодурова ще подкрепи родния театър. Тя и нейни български приятели са закупили повече от 100 билета за гостуването на 12 ноември на постановката "Горката Франция", в която участват Катето Евро, Сашо Кадиев, Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова и Сашо Дойнов.

"Винаги подкрепям българското. Няма колега или актьор, който да е дошъл тук, в Щатите, и аз да съм пропуснала да отида да го видя. Най-хубавите ми спомени са със Стоянка Мутафова и Мария Грубешлиева, когато бяха тук при нас", обяснява Бодурова.

Кичка ще се радва да се види и с Катето Евро, с която също я свърза приятелство. Една от журито на "България търси талант" освен в театралната постановка, която в момента е на турне в Северна Америка, ще представи и биографичната си книга.

Реклама

Въпреки че е далеч от родината, Бодурова следи всички изяви и на любимия си кмет Димитър Николов в Бъургас.

"Радвам се, че градът отново ви избра, г-н Николов! Вие и вашият екип направихте толкова много за моя роден град. В следващия си мандат трябва да прибавите в програмата си само едно - курс по обучение на кметове! Да ги научите как от един скромен град се прави най-добрият град за живеене. Очаквам догодина да видя и новите ваши идеи осъществени!", похвали Бодурова новия стар кмет на Бургас - Димитър Николов.

Реклама
Реклама
Реклама