Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7859226 www.bgdnes.bg

Гришо: Сам съм!

Григор Димитров няма жена до себе си!

Най-добрият ни тенисист е сам след раздялата с Никол Шерцингер в началото на годината. Това призна самият той при прибирането си в България.

"Тази година не съм мислил за любов, имах много перипетии и фокусът ми беше другаде - сподели Гришо в предаването "Тази сутрин". - За момента нямам половинка. Искам да бъда баща, защо не? Ако годините продължават като тази ще ми е малко трудно. Аз самият не знам къде искам да живея в момента. Един ден искам да науча децата си на работа, на дисциплина и да бъдат себе си."

Реклама

Григор и Никол Шерцингер се разделиха в началото на 2019-а. Двамата бяха заедно около три години. Така и не стана ясна причината за края на връзката им. Най-вероятно тя се крие в наситените им служебни графици. През последните месеци Димитров бе свързван с безброй красавици - в чужбина и у нас. Но се оказа, че в момента е съсредоточен изцяло върху кариерата си.

Гришо призна, че най-много му липсва българската храна. И по-точно "пържолите на мама". Той коментира с усмивка известния у нас израз "Мачкай, Гришо!".

"Понякога ми става много приятно да го чуя, особено когато съм на другата част на света - искрен е Димитров. - Интересно е и много го оценявам. На всеки турнир има български знамена, което ме прави адски горд. Българин съм и винаги съм играл за България. В България се чувствам специално, въздухът е различен. Искам да се прибирам по-често, но програмата не ми позволява."

Григор е много близък с родителите си. Затова се стреми всяка година да отделя по няколко дни, в които да са само тримата. Сега семейството си подари почивка в Исландия.

"Там беше много различно - разказва Димитров. - Решихме за първи път да направим такова приключение с родителите ми, беше уникално. Всяка година гледаме да си направим почивка само ние тримата, да прекараме време заедно, тъй като програмата ми е много натоварена. Бях оставил телефона настрани, искахме да прекараме малко време в различни приключения. Всяко едно преживяване беше различно от другите. Дори и когато са на турнирите, винаги гледаме да имаме два-три дни само за нас. Когато сме заедно си говорим за нещата, които сме пропуснали. Споделям с тях, но те понякога се въздържат от съвети. Гледам да взема нещо от тях, те са ми дали толкова много. Повече ги наблюдавам, отколкото да искам съвети."

Реклама
Реклама
Реклама